EMAG

Pe urmele lui Ionut Geana, copilul disparut dupa ce a fost dus de rude la un saivan din Tulcea unde era "om de curte".  "L-am vazut cand pleca cu o masina rosie, cu unu' tatuat"

publicat 2024-10-19 07:15:16 (Libertatea)

Pe urmele lui Ionut Geana, copilul disparut dupa ce a fost dus de rude la un saivan din Tulcea unde era om de curte.  L-am vazut cand pleca cu o masina rosie, cu unu' tatuat De 3 ani si jumatate, politia il cauta pe Ionut Geana, fara sa dea de urma lui. Copilul de 17 ani, un baiat blajin si cuminte, a disparut in mai 2021 dintr-un sat din Constanta, dupa ce rudele l-au dat unor fermieri din Tulcea. Pana acum, cei implicati nu au fost nici macar cercetati pentru […]

Alte stiri de la Libertatea:

Republica Moldova isi alege soarta. De ce participarea la vot si la referendumul pentru Uniunea Europeana e un moment irepetabil
"Nava fantoma a Pacificului", din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, a fost localizata. "Nivelul de conservare este exceptional"
Putin a fost intrebat daca i-a fost frica sa nu fie arestat la summitul G20 din Brazilia, in baza unui mandat al Curtii Penale Internationale
Mihai Gainusa, marturisiri despre Asia Express, simpatia pentru Steaua si "limba romana care si-a atins apogeul in anii 2.000. Acum sunt stereotipuri si platitudini"
Atac cibernetic la Parlamentul din Republica Moldova. "Catalogam orice informatie care ar putea aparea in spatiul public potential falsa"
Israelul a atacat o tabara de refugiati din Gaza, sunt cel putin 33 de morti, anunta serviciile de urgenta palestiniene
Strategie pentru un decor gotic   
Biden, Macron, Scholz si Starmer cer o pace "justa si durabila" in Ucraina
Joe Biden, la ultimul sau turneu diplomatic in UE ca presedinte. A fost decorat in Germania cu cel mai inalt ordin | VIDEO
Una dintre dansatoarele Andreei Balan rupe tacerea. Ce s-a intamplat in spatele cortinei, in timpul concertului sustinut de artista. "A ramas sa priveasca sala goala"
Un australian pretinde ca este "fiul secret" al regelui Charles al III-lea si cere un test de paternitate
Masurile luate de PSD la guvernare urca cifra de afaceri din industrie cu aproape 5%
O femeie insarcinata a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un vehicul al politiei | VIDEO
Seful NASA, prezent in Romania, avertizeaza asupra cursei inarmarilor in spatiu. "O bomba nucleara in spatiu este linia rosie pentru SUA"
Problemele bolnavilor de cancer din Romania persista. "Oamenii mor cu zile, nu au cu ce sa se trateze"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.